23 augustus 2019

Zon en regen tijdens SWM Ysselsteyn

Menvereniging Peel en Maas organiseerde afgelopen weekend de jaarlijkse samengestelde menwedstrijd in het Noord-Limburgse Ysselsteyn. Ondanks het wisselvallige weer was het gezellig druk met veel deelnemers en publiek en de organisatie kan dan ook tevreden terug kijken op een mooi weekend vol mensport.

Op zaterdagochtend startten de deelnemers zoals ieder jaar met hun dressuurproef, gevolgd door het vaardigheidsparcours. Het beste dressuurresultaat werd behaald door de Hongaar Martin Hölle met 35.16 strafpunten. Martin nam overigens deel met twee aanspanningen en reed alleen de dressuur en vaardigheid.

De marathondag begon ’s ochtends met regen, maar het weer klaarde begin van de middag op. Er werden dit jaar twee nieuwe hindernissen gereden. Tijdens de prijsuitreiking werden dit jaar het beste paardenspan (Claudia van den Bosch) en beste ponyspan (Sanne Janssen) beloond met een extra prijs, beschikbaar gesteld door Kanora Koetsen en RT Stables.  Sponsor Coop Supermarkt leverde de overige prijzen.

Een speciaal dankwoord namens de organisatie is er voor de vrijwilligers, rijders, de jury en natuurlijk het publiek voor hun komst naar Ysselsteyn.

Klik hier voor alle uitslagenFoto: Photowerken