18 maart 2024

Anne Zaayer nieuwe trainer Belgische Jeugdmenners

De Nederlandse tweespanrijder Anne Zaayer is onlangs aangesteld als trainer van de Belgische Jeugdmenners. Zij zal hen dus begeleiden in aanloop naar en tijdens het EK Jeugdmennen dit jaar in het Zweedse Flyinge.

De eerste training zit er inmiddels op. “Anne sluit heel goed aan bij de jeugdmenners en gaat met ieder van hen een persoonlijk begeleidingstraject in. Bij voorgaande kampioenschappen waren er telkens meerdere trainers betrokken bij onze jeugd in aanloop naar het EK”, vertelt Chef d’equipe Sarah Gooris.

“We wilden graag dat dezelfde trainer hen de maanden vooraf zou volgen en begeleiden, en dat deze hen ook bij staat op het EK zelf. Dat hebben we met Anne gevonden en daar zijn we erg blij mee. Ze kijkt goed naar de menners en de aanspanningen, en gaat vervolgens samen met hen met de verbeterpunten aan de slag. Super leuk om te zien én te volgen!”

Het EK Jeugdmennen in Flyinge (SWE) staat op de kalender van 22 tot en met 28 juli 2024. Ongeveer één maand voor het kampioenschap worden de geselecteerden bekend gemaakt. Hoefnet zal hier ter zijner tijd over communiceren.

Klik hier voor meer informatie over het EK JeugdmennenFoto: Krisztina Horváth

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.