2 februari 2015

De inschrijving voor de CAI2* Lisieux is geopend

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart wordt er in het Franse Lisieux een internationale 2-sterren wedstrijd georganiseerd voor enkel-, twee-en vierspan paarden en pony’s en een 1-sterren wedstrijd voor vijfjarige paarden. De inschrijving voor deze wedstrijd is inmiddels geopend!
Lisieux ligt in Normandië op 600 kilometer van Utrecht en is slechts 30 kilometer verwijderd van de Franse kust! De wedstrijd wordt gehouden op de renbaan, waar de organisatie gebruik maakt van alle aanwezige faciliteiten zoals vaste boxen en een dressuur-en vaardigheidsbaan op gravel (zelfde ondergrond als op de Wereldruiterspelen in Caen). De organisatie beschikt over ruime losrijterreinen en de marathon wordt gehouden op grasondergrond.

De jury bestaat mede uit een aantal level 4 juryleden zoals Pierre Cazas en Anne Marie Turbé. De parcoursbouw is in handen van de Fransman Philippe Bloissier, die mede-verantwoordelijk was voor de parcoursbouw in Caen.
De veterinaire keuring is op vrijdag 6 maart, de dressuur en de vaardigheid worden verreden op zaterdag 7 maart. Op zondag 8 maart staat de marathon op het programma. Voor de vijfjarige paarden is dit een eendaagse wedstrijd op vrijdag 6 maart.

Klik hier voor het vraagprogramma.

Foto: attelage.org