17 november 2023

FEI-cursussen in Hongaarse Kisbér-Ászár januari 2024

In januari 2024 worden er in het Hongaarse Kisbér-Ászár FEI-cursussen georganiseerd voor alle FEI menofficials tot en met niveau 3. Aanmelden gaat via de nationale federaties en moeten vóór 8 december bij de FEI ingediend worden. Kisbér-Ászár is de enige locatie die in 2024 FEI-cursussen aanbiedt voor promotie.

Onderstaande promoties zijn mogelijk in Kisbér-Ászár:

  • Nationaal (NF zonder gelijkwaardig programma) tot 1*
  • Nationaal (NF met een gelijkwaardig programma) tot 2*
  • FEI 1* naar FEI 2*
  • FEI 2* naar FEI 3*

Houd er rekening mee dat Kisbér-Ászár de enige locatie is waar in 2024 FEI-cursussen voor promotie (Transfer-Up) gehouden worden. Daarnaast gelden de cursussen ook voor ‘maintenance’.

De FEI-cursussen in Warendorf op 23 april (voor stewards) en op 6 mei (voor juryleden) zijn uitsluitend voor ‘maintenance’. Ook de online cursussen die de FEI in oktober 2024 aanbiedt zijn uitsluitend voor ‘maintenance’. Elke official op nationaal niveau die promoveert naar 1* of 2*, evenals FEI 2* die promoveert naar FEI 3*en de officials die promoveren van FEI 1* naar 2*, is welkom in Kisbér. Er zijn op dit moment nog geen cursussen gepland in Lausanne voor FEI 3* tot 4* promoties.

Alle officials die zich willen aanmelden, moeten rekening houden met de aanmeldingsdeadline en moeten aan verschillende eisen voldoen. Deze vereisten vind je hier.

De cursusleider voor de juryleden in Kisbér-Ászár is Joaquin Medina. Philip Bateman is de cursusleider voor de technisch afgevaardigden, Johan Jacobs voor de parcoursbouwers en Martin Röske voor de stewards. De cursussen worden verspreid over één week gehouden, zodat officials met meerdere functies gedurende de week één of meerdere cursussen kunnen volgen. De planning is als volgt:

Technisch afgevaardigden: 6-8 januari 2024
Juryleden: 8-10 januari 2024
Stewards: 10-11 januari 2024
Parcoursbouwers: 11-13 januari 2024

De deadline voor het aanmelden via de nationale federaties is 8 december 2023.

Klik hier voor meer informatieFoto: Krisztina Horváth

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.