18 november 2019

Gratis trainen voorafgaand aan de wedstrijd in Exloo

Van 26 tot en met 29 maart 2020 staat de internationale tweesterren-wedstrijd in Exloo op de internationale menkalender. De wedstrijd is opengesteld voor de rubrieken enkel-, twee-en vierspan pony’s en paarden. Om de deelnemers de kans te geven zich na het winterseizoen optimaal op de wedstrijd te kunnen voorbereiden, stelt Hippisch Centrum Exloo haar terreinen op dinsdag 24 en woensdag 25 maart gratis ter beschikking aan de deelnemers.


Foto: Krisztina Horváth

Menners die zich hebben ingeschreven voor de internationale menwedstrijd kunnen op dinsdag en woensdag kosteloos gebruik maken van de schitterende faciliteiten van Hippisch Centrum Exloo, waaronder de dressuurpiste. Bij voldoende aanvragen overweegt de organisatie ook het rijden van een vaardigheidparcours aan te bieden. Als de weersomstandigheden dit toelaten, zijn de marathonhindernissen beschikbaar voor training. Deze zijn dan uiteraard nog niet gemarkeerd voor de wedstrijd.
Deelnemers zijn vanaf dinsdag 24 maart van harte welkom, de boxen in de manege zijn dan al gereed en hier kan kosteloos gebruik van gemaakt worden. De wedstrijd start op donderdagmorgen 26 maart met de veterinaire keuring voor alle rubrieken.

Aanmelden voor deze unieke en gratis trainingsmogelijkheid kan tot 3 maart 2020 via [email protected]. Let op! Ben je geen deelnemer aan de CAI2* Exloo, maar wil je wel komen trainen? Dan bedragen de kosten € 50,- per dag per aanspanning.