11 juni 2015

Hoeden & High Tea in Beekbergen

Geïnspireerd door de traditionele "Ladies Day" tijdens de paardenraces in het Britse Ascot zullen tijdens het internationale Paardenspektakel Beekbergen op zondag 19 juli prachtige hoeden de boventoon voeren. Alle dames, zowel de genodigden als de toeschouwers, wordt gevraagd om een mooie hoed te dragen. Want wat is nu een feestelijker gezicht dan al die prachtige hoeden rondom het hoofdterrein op de spannende laatste dag van de internationale menwedstrijd!

Een speciale jury gaat op zoek naar de dame met de mooiste hoed. De winnares krijgt naast een prachtige ereprijs ook de eer als passagier op het rijtuig van een van de winnaars mee te rijden in de prijsuitreiking!

Naast de hoedenwedstrijd vinden er tal van andere activiteiten plaats op zondag. In het promodorp kunt u een keuze maken uit één van de gezellige en sfeervolle restaurantjes waarbij uiteraard de high tea niet ontbreekt op de menukaart! De overheerlijke chocoladefontein en de schitterende hoedenstand maken de Ladies Day compleet.

Daarnaast kunt u genieten van de vaardigheidsproeven van de deelnemers, de tuigpaardenwedstrijd en kinderen kunnen zich uitleven tijdens de Rabo Kids & Ponymiddag en in de kinderhoek op de Country Fair!

Kijk voor meer informatie op www.paardenspektakel.com