10 augustus 2023

‘Pride of Portugal’ Lusitano showteam terug in Londen

Het 'Pride of Portugal' Lusitano showteam keert terug naar de London International Horse Show, die van 13 tot en met 18 december 2023 op de kalender staat. Dit team vormt met hun vakmanschap en gevoel voor harmonie een waardevolle aanvulling op andere shows, waaronder de Musical Drive van de King's Troop Royal Horse Artillery, de Shetland Pony Grand National en de Kennel Club Dog Agility.


In de ‘Pride of Portugal’ show staan tien hengsten centraal die zorgvuldig zijn uitgekozen om hun land te vertegenwoordigen. Zij worden bereden door een aantal van de beste Portugese ruiters en tonen in een adembenemde carrousel de intelligentie, elegantie, veelzijdigheid en kracht van de Lusitanopaarden. In een dressuurshow op muziek worden de precisie, schoonheid, de bewegingen en de talenten van dit ras benadrukt. Bovendien bevat de show dit jaar een spectaculair onderdeel waarbij de ruiters fakkels dragen.

De Lusitanoshow was voor het laatst te zien in Londen 2016 en de show van dit jaar belooft de voorstelling van zeven jaar geleden ruimschoots te overtreffen.

De London International Horse Show vindt van 13 tot en met 18 december plaats in de ExCeL Arena en is opnieuw gastheer van de spectaculaire Wereldbeker vierspannen.

Klik hier voor meer informatie.