15 april 2014

Verkiezingen FEI Driving Committee: Bartlomiej Kwiatek

Bartlomiej Kwiatek wil graag de sport ontwikkelen vanaf de basis en nieuwe mensen in de mensport brengen.


De Poolse enkelspanrijder Bartlomiej ‘Bartek’ Kwiatek heeft zich kandidaat gesteld als rijdersvertegenwoordiger in de FEI Driving Committee. Kwiatek stelt zich voor als goede vriend, een succesvolle en ervaren deelnemer en een adviseur met een open blik. Bartek is vice-wereldkampioen enkelspannen, zevenvoudig winnaar van de FEI Top Driver Award en negenvoudig Pools kampioen.

Deze jonge, charismatische Oost-Europese deelnemer vertegenwoordigt Europa met succes in de menwereld. Bartek is enkelspan specialist, maar tweespan, tandem en vierspan is geen onbekend terrein voor hem. Europa is het hart van de menwereld en een vertegenwoordiger uit deze regio kan de rest van de menwereld met elkaar verbinden.

Sinds een aantal jaren traint Bartek jonge, talentvolle menners en ondersteunt hen bij hun prestaties op internationaal niveau. De ponysport en de enkelspansport is sterk in ontwikkeling en vertegenwoordigt de grootste groep menners. Nieuwe menlanden maken hun entree in de menwereld. De meeste nieuwe menners starten met een enkelspan paard of pony, wat veel mogelijkheden biedt voor de toekomst van de mensport.

Bartek wil graag nieuwe menners enthousiast maken voor onze geliefde mensport! Bartek vertegenwoordigt een sterke, jonge, enkelspangemeenschap. Bartek is erg actief in de social media, in het bijzonder op Facebook en Instagram waar een groot aantal jonge menners nieuws uit de menwereld vergaren.

Als Bartek gekozen wordt in de FEI Driving Committee als Athletes Representative, heeft de grootste groep menners voor het eerst in de geschiedenis van de mensport een eigen vertegenwoordiger.


U kunt stemmen via www.fei.org