10 april 2020

Voorstelrondje Team Hoefnet: Petra: ‘Ik houd van uitdagingen’

Hoefnet bestaat volgend jaar 25 jaar en is uitgegroeid tot één van de meest actuele en populaire mensport websites ter wereld met ruim 133.000 bezoekers per maand. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter Hoefnet? We stellen onze medewerkers graag aan je voor. Dit keer is het de beurt aan advertentie acquisiteur Petra.

Van Shetlander naar KWPN’er

‘Paarden en pony’s vormen de rode draad in mijn leven. Als klein meisje ben ik begonnen met ponyrijden op onze Shetlander, maar al snel reed ik op alle paarden in de buurt. Helaas gooiden een paar slechte gewrichten roet in het eten voor mijn rijcarrière.

Tijdens een buitenlandse vakantie zag ik voor het eerst een marathon op een internationale menwedstrijd en wist ik wat mijn bestemming was! Ongeveer 22 jaar geleden heb ik mijn menbewijzen gehaald voor het enkelspan, tweespan en het langspan rijden en nu rijd ik al jaren enkelspanwedstrijden met mijn KWPN-tuigpaarden, Maranga en Andor. Vanwege hun pittige karakters is dit een hele uitdaging, maar de goede resultaten geven me veel voldoening.’Combinatie hobby & werk

‘Vier jaar geleden ben ik mijn commerciële bedrijfje Business Creative gestart, waardoor ik mijn hobby en werk kan combineren. Na eerdere hippische opdrachtgevers (waaronder het magazine Paard & Sport) ben ik vorig jaar als freelance advertentie acquisiteur voor Hoefnet aan de slag gegaan. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste snufjes op men- en paardensport gebied; niet zo gek dat ik naast de sport, ook mijn werk als hobby beschouw!’

Herinnering in beton©

‘Daarnaast ben ik ook de bedenker en maker van ‘Herinnering in Beton©’. Aandenkens als een pluk paardenstaart, hoefijzers, een bit of een combinatie daarvan worden decoratief in beton vereeuwigd. Soms bedoeld als “Walk of Fame” op de stalvloer, maar ook als decoratieve herinnering aan paarden en/of pony’s die verkocht zijn of waarvan om een andere reden afscheid is genomen.’

Lees meer over Petra’s werkzaamheden op haar Facebook pagina en haar website.

Klik hier voor de advertentiemogelijkheden op Hoefnet met de contactgegevens van Petra.
Ook in de coronacrisis willen we graag meedenken met bedrijven om adverteren toch mogelijk te maken.Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.